fbpx

Residentie "Céleste"

2970 'S-GRAVENWEZEL

Types: Appartement (7)
Prijzen: Van € 324.000 tot € 667.000
Aantal slaapkamers: Van 2 tot 3
Bewoonbare opp.: Van 77.13 tot 170 m²

Nieuwbouwproject "Céleste"

Stijlvol wonen op wandelafstand van het centrum 's-Gravenwezel. 6% BTW MOGELIJK! Residentie “Céleste” wordt opgetrokken op wandelafstand van het centrum 's-Gravenwezel. “Céleste” omvat 6 klassevolle en bijna-energie-neutrale-appartementen met oppervlaktes welke variëren tussen 77m² en 170m² met 2 tot 3 slaapkamers, een gemeenschappelijke tuin en private tuinen voor de gelijkvloers appartementen. Alle verdiepingen zijn toegankelijk met lift of trap. Parkeren doet u in de ondergronds voorziene staanplaatsen met privatieve bergingen. Plannen en lastenboek zijn na afspraak te verkrijgen op kantoor. Energiezuinig e-peil <20

Stijlvol wonen op wandelafstand van het centrum 's-Gravenwezel

 

6% BTW MOGELIJK! Residentie “Céleste” wordt opgetrokken op wandelafstand van het centrum 's-Gravenwezel. Het tijdloos gebouw en de ervaring van deze promotor welke u een zeer kwalitatieve afwerking garandeert, maken van residentie "Céleste” de ideale bewoning of investering.

 

“Céleste” omvat 6 klassevolle en bijna-energie-neutrale-appartementen met oppervlaktes welke variëren tussen 77m² en 170m² met 2 tot 3 slaapkamers, een gemeenschappelijke tuin en private tuinen voor de gelijkvloers appartementen. Alle verdiepingen zijn toegankelijk met lift of trap.  Parkeren doet u in de ondergronds voorziene staanplaatsen met privatieve bergingen.

 

Volledig afgewerkt en volledig naar uw zin, volgens de laatste duurzaamheidseisen qua akoestiek, isolatie en ventilatie wordt dit project opgetrokken en dit conform de Wet Breyne welke u een voltooiingswaarborg garandeert. Plannen en lastenboek zijn na afspraak te verkrijgen op kantoor. Energiezuinig e-peil <20  

Geen documenten

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u hier in en ontvang automatisch een e-mail wanneer we nieuwe panden die met uw zoekcriteria overeenkomen in ons aanbod hebben!

Uw pand ook tussen ons aanbod?

Immogy is steeds op zoek naar panden om te verkopen en te verhuren. Neem vandaag nog contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak.