Residentie "Karel 38"

2980 SINT-ANTONIUS

Types: Appartement (4)
Prijzen: € 425.000
Aantal slaapkamers: 3
Bewoonbare opp.: 174.46 m²

4 nieuwbouw appartementen vlak bij het centrum van Sint-Antonius.

Residentie "Karel 38" Woonproject te Sint-Antoius Unieke ligging Gelegen vlak bij de dorpskern en toch vlak bij al het mooie groen. Project "Karel 38" geeft u de mogelijkheid om ook van deze ligging te genieten. De gekozen architectuur is modern - tijdloos en omvat tegelijkertijd de laatste, moderne technieken. Dit zorgt voor een hedendaags energiezuinige woonbeleving. De inplanting van dit project zorgt ervoor dat alle terrassen baden in het zonlicht. Als een van de weinige projecten in Sint-Antonius heeft u middag- en avondzon. Energiezuinig bouwen We passen in project "Karel 38" de verplichtingen toe om het energieverbruik van uw appartement te beperken. Zo wordt de laatste wetgeving ten aanzien van isolatie toegepast en werken we bijvoorbeeld met energiezuinige gas condensatieketels met vloerverwarming. Ook werken we met de meest recente ventilatie-eisen die een goede binnenluchtkwaliteit en een gezonde woning garanderen. Energiezuinig bouwen heeft voordelen voor het milieu en voor u: -een lagere energiefactuur, -meer wooncomfort, én -uw woning is meer waard op de verkoop- of verhuurmarkt. Het is belangrijk om te investeren in een energiezuinige woning. Als u dat niet doet, kunt u die fout later niet of nog moeilijk rechtzetten. Mis uw kans niet en investeer direct vanaf het begin. Zo vermijdt u dat u nog tientallen jaren vastzit aan een te hoge energiefactuur. Bouwen voor ieders budget De appartementen worden afgewerkt aangeboden aan betaalbare prijzen. We hebben aan uw budget gedacht. Het lastenboek omschrijft de afwerkingsgraad van uw woning. Elke koper is uiteraard vrij om zijn appartement af te werken binnen zijn eigen mogelijkheden en volgens zijn eigen wensen. Er wordt dan ook gewerkt met een kwalitatieve aannemer. Investeren Beleggers die de laatste decennia een deel van hun vermogen hebben geïnvesteerd in vastgoed hebben de voordelen geplukt van de stabiele Belgische vastgoedmarkt. Niet alleen stijgt de verkoopwaarde jaar op jaar stabiel, ook het huurpotentieel is sterk inflatiebestendig door de indexering. De locatie van "Karel 38" in Sint-Antonius zorgt voor voldoende zekerheid over het waardebehoud van uw investering. Al vele generaties is dit dorp immers een aantrekkingspool voor iedereen die de drukke stad wil ontvluchten. Niet alleen zorgt dit voor voldoende vraag bij verkoop, ook de verhuur markt is zeer sterk. Op die manier bent u verzekerd van direct en indirect rendement. Zeker op vlak van residentiële nieuwbouw is leegstand zeer beperkt. De voordelen van nieuwbouw zijn dan ook legio. Denk in eerste instantie aan de garanties die de aannemer u verstrekt, het ontbreken van grote onderhoudswerken en de voordelen ten aanzien van de energiezuinigheid. Units De 4 appartementen bestaan uit een gezonde mix van 2 of 3 slaapkamerappartementen. - bovengrondse garagebox aan €27.500,- - ondergrondse autostaanplaatsen met autolift aan €19.000,- - ondergrondse bergingen vanaf €4.500,- Alle prijzen exclusief BTW en registratierechten.

Residentie "Karel 38"

 

Woonproject te Sint-Antoius

 

Unieke ligging

Gelegen vlak bij de dorpskern en toch vlak bij al het mooie groen.

Project "Karel 38" geeft u de mogelijkheid om ook van deze ligging te genieten. De gekozen architectuur is modern - tijdloos en omvat tegelijkertijd de laatste, moderne technieken. Dit zorgt voor een hedendaags energiezuinige woonbeleving.

De inplanting van dit project zorgt ervoor dat alle terrassen baden in het zonlicht. Als een van de weinige projecten in Sint-Antonius heeft u middag- en avondzon.

 

Energiezuinig bouwen

We passen in project "Karel 38" de  verplichtingen toe om het energieverbruik van uw appartement te beperken.  Zo wordt de laatste wetgeving ten aanzien van isolatie toegepast en werken we bijvoorbeeld met energiezuinige gas condensatieketels met vloerverwarming.

Ook werken we met de meest recente ventilatie-eisen die een goede binnenluchtkwaliteit en een gezonde woning garanderen.

Energiezuinig bouwen heeft voordelen voor het milieu en voor u:

  • een lagere energiefactuur,
  • meer wooncomfort, én
  • uw woning is meer waard op de verkoop- of verhuurmarkt.

Het is belangrijk om te investeren in een energiezuinige woning. Als u dat niet doet, kunt u die fout later niet of nog moeilijk rechtzetten. Mis uw kans niet en investeer direct vanaf het begin. Zo vermijdt u dat u nog tientallen jaren vastzit aan een te hoge energiefactuur.

 

Bouwen voor ieders budget

De appartementen worden afgewerkt aangeboden aan betaalbare prijzen. We hebben aan uw budget gedacht.

Het lastenboek omschrijft de afwerkingsgraad van uw woning. Elke koper is uiteraard vrij om zijn appartement af te werken binnen zijn eigen mogelijkheden en volgens zijn eigen wensen. Er wordt dan ook gewerkt met een kwalitatieve aannemer.

 

Investeren

Beleggers die de laatste decennia een deel van hun vermogen hebben geïnvesteerd in vastgoed hebben de voordelen geplukt van de stabiele Belgische vastgoedmarkt. Niet alleen stijgt de verkoopwaarde jaar op jaar stabiel, ook het huurpotentieel is sterk inflatiebestendig door de indexering.

De locatie van "Karel 38" in Sint-Antonius zorgt voor voldoende zekerheid over het waardebehoud van uw investering. Al vele generaties is dit dorp immers een aantrekkingspool voor iedereen die de drukke stad wil ontvluchten. Niet alleen zorgt dit voor voldoende vraag bij verkoop, ook de verhuur markt is zeer sterk. Op die manier bent u verzekerd van direct en indirect rendement.

Zeker op vlak van residentiele nieuwbouw is leegstand zeer beperkt. De voordelen van nieuwbouw zijn dan ook legio. Denk in eerste instantie aan de garanties die de aannemer u verstrekt, het ontbreken van grote onderhoudswerken en de voordelen ten aanzien van de energiezuinigheid.

 

Units

De 4 appartementen bestaan uit een gezonde mix van 2 of 3 slaapkamerappartementen.

 

- bovengrondse garagebox aan €27.500,-

- ondergrondse autostaanplaatsen met autolift aan €19.000,-

- ondergrondse bergingen vanaf €4.500,-

 

Alle prijzen exclusief BTW en registratierechten.

Foto 1 van 2
Geen documenten