fbpx

Over ons

Het Immogy team

We zijn een familiebedrijf, bestaande uit vader en twee zonen. We behoren tot een van de eerste immokantoren in de regio en kennen de markt en geschiedenis van ’s-Gravenwezel en buurgemeenten tot in de puntjes.

Ons kantoor is bewust kleinschalig, zodat we iedere klant bij naam kennen. U ervaart daardoor een persoonlijke service en heeft slechts één aanspreekpunt, ondanks dat we allen actief werken aan uw dossier.

Elk pand is anders en zo ook onze aanpak. We werken op maat en passen onze service aan uw woning aan. Eerlijkheid en flexibiliteit, dát is wat u van ons mag verwachten. De wetgeving volgen we nauwgezet op, zodat we uw belangen optimaal verdedigen. Alleen op die manier bereiken we een resultaat waarbij zowel u als de koper tevreden zullen zijn.

JEF MOUS
03/658.03.30

En in de vrije tijd?

Tijdens het weekend is er steevast tijd voorzien voor lange boswandelingen ravotten met de hond en gezellig tafelen.

PHILIPPE MOUS
0477/97.24.42

Naast immobiliën?

Dan is Philippe voornamelijk papa van Aline en Cédric, en geniet hij met volle teugen van quality time met het gezin.

ALEXANDER MOUS
0477/91.29.10

Ook andere passies?

Alexander is fervent liefhebber van whiskey en sigaren. Ook bouwt hij, samen met zijn vriendin Isabelle, aan hun nieuwe thuis.


TINEKE DE ROOVER
03/658.03.30

En na de werkuren?

Dan komt Tineke tot rust in de yogalessen en geniet ze van lange ritten achter op de motor. Vroeger vond je haar al eens zingend terug op het podium. Nu spendeert ze liever tijd aan een privéduetje met haar vriend in hun droomhuis.