Over ons

Het Immogy team

We zijn een familiebedrijf, bestaande uit vader en twee zonen. We behoren tot een van de eerste immokantoren in de regio en kennen de markt en geschiedenis van ’s-Gravenwezel en buurgemeenten tot in de puntjes.

Ons kantoor is bewust kleinschalig, zodat we iedere klant bij naam kennen. U ervaart daardoor een persoonlijke service en heeft slechts één aanspreekpunt, ondanks dat we allen actief werken aan uw dossier.

Elk pand is anders en zo ook onze aanpak. We werken op maat en passen onze service aan uw woning aan. Eerlijkheid en flexibiliteit, dát is wat u van ons mag verwachten. De wetgeving volgen we nauwgezet op, zodat we uw belangen optimaal verdedigen. Alleen op die manier bereiken we een resultaat waarbij zowel u als de koper tevreden zullen zijn.

JEF MOUS
03/658.03.30

En in de vrije tijd?

Tijdens het weekend is er steevast tijd voorzien voor lange boswandelingen ravotten met de hond en gezellig tafelen.

PHILIPPE MOUS
0477/97.24.42

Naast immobiliën?

Dan is Philippe voornamelijk papa van Aline en Cédric, en geniet hij met volle teugen van quality time met het gezin.

ALEXANDER MOUS
0477/91.29.10

Ook andere passies?

Alexander is fervent liefhebber van whiskey en sigaren. Ook bouwt hij, samen met zijn vriendin Isabelle, aan hun nieuwe thuis.


GLYNIS KENIS
03/680.18.52

Ook andere passies?

Haar vrije tijd brengt Glynis graag door met vrienden en familie, maar ook joggen, lezen en de Spaanse taal kunnen haar ontspannen.

Lisl Van den Broeck
03/680.18.56

Ook andere passies?

Naast haar BIV-stage, houdt Lisl ervan om met de hond te gaan wandelen, een goed boek te lezen en mooie reizen te maken.